bg_2011-09-01_030

Velkommen til min nettside

Fortellinger – Eventyr  – Myter – Legender har fascinert meg så langt tilbake jeg kan huske. De første minnene stammer fra min mor som fortalte om Tussiladden, en liten alve som bodde i et tre og hjalp både innsekter dyr og mennesker som kom i nød. På den måten fikk hun meg og min lillesøster til å sitte helt stille i bilen på våre lange kjøreturer mot nord eller dysset oss i søvn ved sengekanten. Hun diktet det ene eventyret etter det andre og noen ganger fikk vi hjelpe til. Jeg nedstammer fra en lang tradisjon av fortellere også fra min fars slekt, og så langt tilbake jeg kan huske har jeg blitt foret med visdomshistorier fra Midtøsten.  Disse opplevelsene har ført mitt liv inn i en verden av bilder og inn i dybden av fortellingenes vesen som helende kunst. Hvis du vil vite mer om dette er du hjertelig velkommen til å komme på en av mine forestiilinger eller delta på et av mine kurs.

Hilsen Ivanir Sibylla Hasson